Festkjoler: Hvilke kjoler passer til særlige begivenheder?

0
1031

Hvilken festkjole skal du vælge, når du er inviteret ud til en særlig begivenhed? Skal det være en aftenkjole, en gallakjole, en cocktailkjole eller en prom-kjole?

Klassisk koncert, opera eller teater

En aftenkjole er velegnet, hvis du skal til en klassisk koncert, i operaen eller i teatret. Her har du mulighed for at fremvise en yndig lang aftenkjole. Som gæst i et koncerthus eller på et teater skal du ikke bevæge dig så meget rundt, og derfor kan du godt vælge en model, der sidder stramt til kroppen, hvis du ønsker det. Der er rig mulighed for at vise din flotte aftenkjole frem, når du får en drink sammen med din ledsager i pausen, eller hvis I spiser middag sammen før eller efter koncert-, opera- eller teaterbegivenheden.

Bryllupsfest eller fødselsdag

 Gallakjolen er oplagt at have på til særlige begivenheder som et bryllup, hvor du er inviteret som gæst. Skal du være brudepige, så er en flot gallakjole også med til at give et flot indtryk. Gallakjolen må gerne være smuk, men den må ikke være så opsigtsvækkende, at den overstråler brudekjolen. Undgå desuden gallakjoler, som er hvide og kan forveksles med brudekjolen. Sort er heller ikke en god farve, for den signalerer sorg, og rød signalerer synd. Til gengæld er det oplagt med gallakjoler i blå, grøn eller champagnefarvet. Fejrer du f.eks. rund fødselsdag kan det også være en anledning til at lufte en smuk gallakjole, og der er frit valg med hensyn til farverne.

Cocktailparty

Cocktailkjoler fås i et væld af farver, og de kan være både korte og lange og med eller uden ærmer. En cocktailkjole er en festkjole, som du tager på, når du har fri og skal til fest. I en cocktailkjole får du et smart og sexet look, og du kan svinge med skørterne og danse hele natten. I det store udvalg af festkjoler hos JJ’s House finder du mange smukke cocktailkjoler, og der er helt sikkert en model, som falder i din smag.

Prom-festen

Når den årlige Prom-fest skal afholdes rundt omkring på landets gymnasier, så møder både piger og drenge op i deres fineste tøj. For pigens vedkommende gælder det om at finde en smuk gallakjole, som hun kan have på, og måske er hun heldig og bliver valgt til Prom Queen. JJ’s House har mange smukke gallakjoler at vælge imellem, som har den helt rigtige farve og pasform til netop den unge kvinde, som skal bære kjolen og have en festlig Prom-aften. Så kan hun danse hele natten med sin ledsager og få en uforglemmelig aften.

Maskebal

Maskebal har været kendt og afholdt i århundreder. Nu om stunder er maskebal stadig populært, og har du fået en indbydelse til et maskebal, ja, så skal du både finde en maske og en smuk kjole at tage på. Er der tale om et klassisk maskebal, så vil det passe sig bedst med en stilfuld og elegant lang aftenkjole eller gallakjole, som du kan danse i. Men maskeballet kan også være en mere afslappet og frimodig udgave, og så kan du f.eks. tage en kortere festkjole på, som er frisk og feminin og giver dig mere sex-appeal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here